Változtassa kerthelyiségét, kültereit, teraszait hívogató, hűvös oázissá!
Felhasználási lehetőségek:
Éttermek, hotelek, vendéglátó helyek teraszainak, kerthelyiségeinek, valamint strandok, fürdők kültéri levegőjének frissítése, hűtésére. A ködhűtés minden olyan helyen alkalmazható, ahol a hagyományos klimatizálási módszerekkel nem érhető el eredmény.
Működési elv:
A rendszer nagy nyomással, különleges fúvókákon keresztűl porlasztott ködszerű vizet hoz létre. Az így kapott finom párát a környezetbe bocsátja, ami a külső hőmérséklet hatására azonnal elporlad, elpárolog. A párolgás közben csökken a környezet hőmérséklete és hőérzetjavulás is elérhető. Ez a technika akár 15 C-os hőmérsékletcsökkenést is biztosíthat. A hatás ventillátorok közbeiktatásával még kellemesebbé, jobbá tehető.
Előnyök:
A rendszer befolyásolja az emberek hőérzetét, miután csökkenti a környezet hőmérsékletét. Kiválóan semlegesíti a szénmonoxidot, a port, a pollent és a szagokat is. Távol tartja a rovarokat, szúnyogokat, legyeket, mivel azok a megnövekedett páratartalom miatt képtelenek repülni. A rendszer teljesen csepp- és csepegésmentes, környezetbarát és környezetkímélő.

Kategóriák szerint csoportosítva találja meg a párásító és légfrissítő rendszerek ismertető anyagait. A kívánt kategóriára kattintva tekinthető meg, illetve tölthető le a termékek ismertetőanyaga PDF formátumban.LetöltésLetöltésLetöltés